Amennyiben úgy érzi, hogy

akkor beszélgethetünk ezekről a saját otthonában.

Irjon a frankzsuzsi@gmail.com-ra, vagy telefonáljon: 30/236-9656, hogy időpontot tudjunk egyeztetni.

Magamról

Frank Zsuzsa gyerek klinikai szakpszichológus

Frank Zsuzsa vagyok, klinikai szakpszichológus. 1995-ben angol nyelvtanári, majd 2001-ben pszichológia és pszichológus-szakfordító szakon végeztem a Debreceni Egyetemen. Diplomaszerzés után két évig a debreceni Gyermek és Ifjúsági Ideggondozóban dolgoztam. Miután Pestre kerültem, egy kisebb iskolapszichológusi kitérőt tettem, majd öt évig dolgoztam egy nevelési tanácsadóban. Mind a gyerek ideggondozó, mind a nevelési tanácsadó kíváló terepet nyújtott a legkülönfélébb gyerekkori pszichés problémák megismeréséhez.

Egy idő után azt éreztem, hogy a figyelmem egyre inkább a szülőkonzultációk, azaz a felnőttekkel való foglalkozás felé irányul. Posztgraduális képzéseimet a felnőtt szakirányban is folytattam. Igy az utóbbi években túlsúlyba kerültek a felnőtt kliensek a munkámban.

A felnőtt ellátás keretében, felnőtt egyéni pszichológiai tanácsadással illetve család- és párterápiás tanácsadással foglalkozom.

Emellett a csecsemő- illetve gyermekkori pszichés és nevelési problémák széles skálájával is találkozom a munkahelyemen.

A Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület keretein belül elsajátítottam az autogén tréning módszerét. A Magyar Családterápiás Egyesület tagja vagyok.

2011-ben elvégeztem a Business Coach képzést.

Jelenleg magánrendelésen fogadom a pacienseket.

2014-től tanítok a Károli Gáspár Egyetem pszichológia tanszékén.

© Frank Zsuzsanna 2019 Minden jog fenntartva!